Google Search a fost actualizat! – Partea 2

Caută orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.

Folosește un gest simplu pentru a selecta imagini, text sau videoclipuri prin încercuire, evidențiere, desenare sau atingere. Găsește informațiile de care ai nevoie direct acolo unde ești.

Google a introdus o nouă funcție, denumită „Circle to Search”, care permite utilizatorilor să caute informații pe telefonul lor Android fără a părăsi aplicația curentă. Prin intermediul acestei funcționalități, utilizatorii pot folosi gesturi simple pentru a selecta elemente de pe ecran și a iniția o căutare.

De exemplu, dacă vezi o imagine, un text sau un videoclip care te interesează, poți pur și simplu să îl înconjori cu degetul, să îl evidențiezi, să desenezi peste el sau să îl atingi pentru a declanșa o căutare automată. Google va analiza selecția ta și va oferi rezultate relevante, eliminând necesitatea de a copia și lipi informațiile într-o aplicație de căutare separată.

Citește și: Cum poți afla unde se află o persoană prin WhatsApp, fără ca aceasta să știe?

Această funcție îmbunătățește semnificativ eficiența și comoditatea, permițând utilizatorilor să acceseze rapid informațiile de care au nevoie fără a întrerupe fluxul de lucru sau activitatea curentă. Circle to Search este un alt exemplu al modului în care Google folosește tehnologia pentru a crea o experiență de utilizare mai fluidă și mai integrată.