Google Search a fost actualizat! – Partea 4

Experiența Multisearch

Aplicația Google oferă acum o nouă experiență de multisearch.

Doar îndreaptă camera (sau încarcă o imagine) și pune o întrebare, iar noua experiență de multisearch îți va afișa rezultate cu informații generate de inteligența artificială.

Google a introdus o funcționalitate inovatoare în aplicația sa, denumită „Experiența Multisearch”, care combină căutarea vizuală și textuală pentru a oferi utilizatorilor rezultate mai relevante și cuprinzătoare. Prin simpla utilizare a camerei pentru a captura o imagine sau prin încărcarea unei imagini existente, utilizatorii pot pune întrebări legate de conținutul vizualizat.

De exemplu, dacă vezi un obiect interesant, poți face o fotografie și întreba „Ce este acest lucru?” sau „Cum se folosește?” Algoritmii avansați de inteligență artificială ai Google vor analiza atât imaginea, cât și întrebarea, furnizând rezultate detaliate și relevante care includ informații de fond, ghiduri de utilizare, recenzii și multe altele.

Această funcționalitate oferă o modalitate mai intuitivă și eficientă de a obține informații, eliminând necesitatea de a descrie verbal ceea ce vezi. Experiența Multisearch demonstrează angajamentul Google de a îmbunătăți continuu interacțiunea utilizatorilor cu tehnologia prin utilizarea inteligenței artificiale pentru a simplifica și îmbogăți procesul de căutare.