La GYM FIRST KIDS, Ploiești, punem sănătatea și distracția la primul loc! Suntem locul unde cei mici descoperă bucuria mișcării, învățând în același timp importanța unui stil de viață activ. Intră în lumea sănătoasă și distractivă a fitness-ului pentru copii la GYM FIRST KIDS!

Activități captivante

De la cursuri de fitness și jocuri interactive până la antrenamente specifice vârstei, avem totul pentru a-i menține pe cei mici activi și entuziasmați.

DE CE?

Instructori specializați

Echipa noastră dedicată de profesioniști calificați îi îndrumă pe cei mici către o viață sănătoasă și plină de vitalitate.

CUM?

Pas cu pas

Suntem pregătiți să începem această călătorie activă și distractivă alături de cei mici. Suntem locul unde cei mici descoperă bucuria mișcării, învățând în același timp importanța unui stil de viață activ.

REZULATUL?

Sentimente pozitive și stare de bine

Exercițiile fizice ajută la creșterea ratei metabolice și ard calorii, iar acest lucru duce la pierderea greutății. În plus, sportul accelerează eliminarea toxinelor din organism, stimulează producția de endorfine, acest lucru înseamnă ca sportul ajută la declanșarea unor sentimente pozitive și reduce anxietatea.