Copywriting vs Copyrighting: Ce este de fapt Copywriting?

Copywriting de calitate. Redactare postari social media

Pana acum, am pierdut numarul de cate ori oamenii au confundat redactarea cu omonimul sau, drepturile de autor.

Sa clarificam confuzia odata pentru totdeauna!

Ce sunt drepturile de autor?
Dreptul de autor este o actiune legala protejata de legea guvernamentala care acorda unui creator al unei piese originale drepturile exclusive asupra acelei piese și a distribuirii acesteia. Acest lucru le protejeaza munca si permite creatorului de „bunuri intelectuale” sa primeasca remuneratie financiara pentru munca lor.

Ce este Copywriting-ul?
Acesta este un termen folosit pentru a desemna o profesie care se angajeaza într-un proces cuprinzator – de la planificare la conceptualizarea reclamelor si campaniilor de marketing. Redactarea creaza articole in scopuri publicitare si de marketing.

In zilele noastre, internetul a devenit o tinta principala a redactarii si se depune mult efort in redactarea online. Prin urmare, este necesar sa intelegem natura schimbatoare a redactarii.

Odată cu aparitia conexiunilor la internet mai rapide si, mai important, a smartphone-urilor, redactarea este o parte importanta a internetului.

De ce este atat de important copywritingul astazi?

Orice afacere, oricat de puternica ar fi gama de produse, depinde foarte mult de succesul campaniei de marketing, din simplul motiv ca oamenii ar trebui sa poata cunoaște ultimul produs al companiei si sa-i atraga.

Uneori, scopul in anumite campanii publicitare nu este acela de a evidentia un anumit produs, ci pur si simplu de a mentine si de a construi familiaritatea marcii in mintea clientilor, astfel incat in ​​ziua in care au nevoie de ceva, prima companie care sa le vina in minte sa fie a ta. Prin urmare, este necesar sa aveti un plan de marketing solid pentru a va pozitiona cu succes pe piata; de aici incepe rolul redactorului.

Redactarea este foarte importanta si este uneori considerata ca fiind centrul intregii campanii, de aceea la ELSO MEDIA Web Services luam in serios aceasta unealta.

Citeste si: Optimizare SEO

Pentru tarife va rugam sa ne contactati.