Un brand fara prezenta digitala este ca o masina fara cauciucuri. Nu va ajunge nicaieri rapid. Desi brandul „analogic” de moda veche nu a mers pe calea calului si a buggy-urilor, intreprinderile de astazi au nevoie de o gama diversificata de instrumente de branding digital pentru a-si cimenta prezenta din lumea reala.

Incepeti propria strategie de marca cu ghidul nostru esențial de branding digital. Vom explora totul, de la social media la SEO și influencer pana la e-mailuri, astfel incat sa va puteti asigura ca campania dvs. de marca digitala bifeaza toate segmentele potrivite.

Ce este brandingul?

Brandingul este procesul strategic, creativ, de a le spune clientilor potentiali despre ce reprezinta compania dvs.:

  • Cine sunteti;
  • Interesele pe care le aveti;
  • De ce ar trebui sa lucreze cu dvs.;
  • La ce se pot astepta de la dvs.

Dupa ce ati inceput o afacere sau ati creat primul dvs. produs, construirea unei identitati de marca ar trebui sa fie prioritatea dvs. numarul unu.

Brandingul distinge totul despre ceea ce faci si cum o faci intr-o esenta singulara, memorabila, pe care oamenii o vor aminti si o vor asocia în mod continuu cu compania ta. Ganditi-va la arcurile aurii McDonald’s sau la inelele multicolore de pe insemnele olimpiadelor. Chiar si un simbol sau o imagine simpla poate transmite asociatii semnificative care rezoneaza in intreaga lume.

Incepeti sa va definiti marca punandu-va aceste intrebari:

  • Cine esti tu ca si companie?
  • Ce te face unic fata de alte marci?
  • Care este declaratia de misiune a marcii dvs.? Ce ii da scop?
  • Care sunt valorile tale?
  • Cine este clientul tau ideal?

Cunoasterea si definirea exacta a cine sunteti este primul pas in crearea unui brand semnificativ. ELSO MEDIA Web Services va pune la dispozitie un plan elaborat pentru a identifica toate acestea.

Ce este brandingul digital?

Brandingul digital este modul in care proiectati si construiti marca dvs. online prin site-uri web, aplicatii, social media, videoclipuri si multe altele. Brandingul digital consta intr-o combinatie de marketing digital si branding pe internet pentru a dezvolta un brand online.

De ce conteaza prezenta unui brand digital? Ei bine, cautati cu telefonul lucruri care va intereseaza? Cu totii ne folosim dispozitivele in mod constant. Cei mai multi dintre noi interactionam cu lumea prin folosirea internetului, ceea ce face esential ca marcile sa ajunga la clientii vizati si sa converteasca utilizatorii unici in loiali pe termen lung.

Brandingul digital permite oricarei companii sa isi faca cunoscuta prezenta oriunde – chiar si pe telefonul din mana ta. La urma urmei, daca mama mea are un cont de Instagram, de ce nu ar trebui sa aibe si patiseria mea preferata de la colt un cont de Instagram?!

Vezi aici si informatiile despre Copywriting.

Citetste si: Optimizare SEO

Pentru tarife va rugam sa ne contactati.