Google a anunțat 5 funcții noi pentru Chrome pe Android și iOS.

5 funcții noi pentru Chrome pe Android și iOS

  1. Acțiuni Chrome pentru căutări locale

Google introduce noi acțiuni Chrome pentru rezultatele căutărilor locale. Când cauți locuri precum restaurante sau afaceri, vei vedea butoane rapide de acțiune care îți permit să suni la locația respectivă, să obții indicații sau să citești recenzii direct din rezultatele căutării.

  1. Bara de adrese reproiectată pe tablete

Google a reproiectat bara de adrese Chrome pe iPad-uri și tablete Android pentru a valorifica dimensiunile mai mari ale ecranului și pentru a se alinia cu limbajul de design Material You.

  1. Sugestii de scurtături

Noua funcție de sugestii de scurtături pentru Chrome pe Android și iOS personalizează bara de adrese, facilitând navigarea pe site-uri web pe baza termenilor pe care îi folosești frecvent. De exemplu, dacă cauți adesea „program” pentru a vedea orele pieselor de teatru, acest cuvânt va apărea acum mai sus în sugestiile de căutare ori de câte ori începi să scrii „program”.

  1. Căutări în tendințe pe Chrome pentru iOS

Google introduce sugestii de căutări în tendințe în bara de adrese Chrome pe iOS, o funcție deja disponibilă pe Android. Aceste tendințe vor apărea sub căutările recente atunci când dai clic pe bara de adrese, pe o pagină nouă.

Citește și: ATENȚIE – Unele dintre extensiile tale Chrome nu vor mai funcționa.

  1. Carduri sportive în feedul Discover al Chrome

Google adaugă carduri cu scoruri live din sport în feedul Discover când deschizi o fila nouă pe iOS și Android. Astfel, poți primi actualizări automate despre meciurile echipei tale preferate dacă ai urmărit echipa sau ai arătat interes pentru aceasta în trecut. Poți personaliza feedul Discover în aplicația Chrome pentru mobil, accesând meniul cu trei puncte.

Sursa: zonait.ro